O NAMA - DONIĆ TRGOVINA

Kako smo počeli?

Davno protekle 1994. godine, novembra meseca Donić trgovina zvanično stasava i kreće sa radom.

Rast poslovanja se kretao stabilnom uzlaznom putanjom, koju je pratio nagli razvoj privatne svojine. Tu priliku koristi vlasnik da septembra 1997. godine preinači trgovinu i u preduzeće koje se bavi prodajom robe na veliko i malo, kao i obavljanje uvoza i izvoza.

Vlasnik i osnivač Donić trgovine je Đorđe Donić koji i danas predvodi preduzeće. Utvrđivanjem osnovnih principa poslovanja, struktura ljudstva preduzeća koji vode kreiranje prave poslovne politike, zaključuje se da poslovanje firme napreduje na zavidnijem nivou od postojeće konkurencije.

Gde smo sada?

Preduzeće danas 2018. godine broji 30 stalno zaposlenih radnika. U svojini preduzeća je i bogat vozni park, robna kuća od 1500 m² na lokaciji preko puta Opštine Velika Plana i magacinski prostor od 2000 m².

Nakon proteklih godina realizovani su ozbiljni poslovi, ostvareni pozitivni efekti, povećan kapital preduzeća, stečeno poverenje poslovnih partnera i utvrđena buduća poslovna strategija.

O uspehu i ozbiljnom i stamenom poslovanju govori i to da je Donić trgovina uvrštena među 20 najvećih kupaca kod jednog od najvećih evropskih proizvođača tj. Kompanije Gorenje, gde je i direktni ugovarač.

Naša Vizija i Misija

Misija kompanije Donić je da svojim cenjenim kupcima, na domaćem tržištu, pružimo vrhunsku uslugu, kvalitetne proizvode i najniže cene, uz stalno praćenje trendova i širenje asortimana.

Naša Vizija je da težimo da uvek budemo bolji, da uvek postavljamo više standarde u oblasti trgovine, ali i da budemo sinonim za kompaniju koja brine o ljudima, o svojim mušterijama i o svojim zaposlenima.

Milan Zamenik Direktora

Ana Šef Prodaje

Miloš Briga o kupcima

Suzana Šef Marketinga

Ivan Dostava

Osnovni podaci

Adresa: Ul. Miloša Velikog 93
11320 Velika Plana (preko puta opštine)
T: 026/540-301, 063/515-373, 063/573-280

E-mail: andreja@donictrgovina.rs

POSLOVNO IME:
DRUŠTVO ZA PRROIZVODNJU, SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU I POSREDOVANJE DONIĆ DOO, VELIKA PLANA

SKRAĆENO IME: DONIĆ DOO VELIKA PLANA

MATIČNI/REGISTARSKI BROJ: 17128116
PORESKI IDENTIFIKACIONI BROJ(PIB): 101974241

PODACI O ADRESAMA:
Opština: Velika Plana
Mesto: Velika Plana
Ulica: Miloša Velikog
Broj i slovo: 93

ZAKONSKI ZASTUPNIK (odgovorno lice)
Ime i prezime: Djordje Donić
Funkcija: Direktor

Mape lokacija možete videti OVDE

Šta možemo učiniti za Vas?

Telefonska ili e-mail podrška je dostupna 24/7.

Mi u kompaniji Donić se trudimo da u ponudi imamo samo proizvode vrhunskog kvaliteta jer naše mušterije ne zaslužuju ništa manje.

Budite sigurni da ćete naručene proizvode dobiti na Vašoj kućnoj adresi u najkraćem mogućem roku.

Trudimo se da Vam pomognemo da pronađete ono što želite, da dobijete pravu informaciju u najkraćem vremenu i  da sa nama imate najbolje moguće korisničko iskustvo.

Stalno imamo akcije na određene proizvode ili grupe proizvoda, pratite nas, budite u toku!