O NAMA - DONIĆ TRGOVINA

Kako smo počeli?

Davno protekle 1994. godine, novembra meseca Donić trgovina zvanično stasava i kreće sa radom.

Rast poslovanja se kretao stabilnom uzlaznom putanjom, koju je pratio nagli razvoj privatne svojine. Tu priliku koristi vlasnik da septembra 1997. godine preinači trgovinu i u preduzeće koje se bavi prodajom robe na veliko i malo, kao i obavljanje uvoza i izvoza.

Vlasnik i osnivač Donić trgovine je Đorđe Donić koji i danas predvodi preduzeće. Utvrđivanjem osnovnih principa poslovanja, struktura ljudstva preduzeća koji vode kreiranje prave poslovne politike, zaključuje se da poslovanje firme napreduje na zavidnijem nivou od postojeće konkurencije.

Gde smo sada?

Preduzeće danas 2018. godine broji 30 stalno zaposlenih radnika. U svojini preduzeća je i bogat vozni park, robna kuća od 1500 m² na lokaciji preko puta Opštine Velika Plana i magacinski prostor od 2000 m².

Nakon proteklih godina realizovani su ozbiljni poslovi, ostvareni pozitivni efekti, povećan kapital preduzeća, stečeno poverenje poslovnih partnera i utvrđena buduća poslovna strategija.

O uspehu i ozbiljnom i stamenom poslovanju govori i to da je Donić trgovina uvrštena među 20 najvećih kupaca kod jednog od najvećih evropskih proizvođača tj. Kompanije Gorenje, gde je i direktni ugovarač.

Naša Vizija i Misija

Misija kompanije Donić je da svojim cenjenim kupcima, na domaćem tržištu, pružimo vrhunsku uslugu, kvalitetne proizvode i najniže cene, uz stalno praćenje trendova i širenje asortimana.

Naša Vizija je da težimo da uvek budemo bolji, da uvek postavljamo više standarde u oblasti trgovine, ali i da budemo sinonim za kompaniju koja brine o ljudima, o svojim mušterijama i o svojim zaposlenima.

Milan Zamenik Direktora

Ana Šef Prodaje

Miloš Briga o kupcima

Suzana Šef Marketinga

Ivan Dostava

Velika Plana

Adresa: Ul. Miloša Velikog 93
preko puta opštine
T: 026/540-301
E-mail: salon@donictrgovina.rs

Svilajnac

Adresa: Ul. Žikice Jovanovića Španca bb
marketa „Fili“
T: 035/314-242
E-mail: svilajnac@donictrgovina.rs

Lapovo

Adresa: Ul. Njegoševa 42
kod zeleznicke stanice
T: 034/685-1255
E-mail: lapovo@donictrgovina.rs

Smederevska Palanka

Adresa: Ul. Vuka Karadžića 77
kod Osnovne škole „HIM“
T: 026/313-990
E-mail: s.palanka@donictrgovina.rs

Petrovac Na Mlavi

Adresa: Ul. Petra Dobrnjca 1
T: 012/328-065
E-mail: petrovac@donictrgovina.rs

Žabari

Adresa: Ul. Kneza Miloša 64
u centru
T: 012/250-822
E-mail: zabari@donictrgovina.rs

Žagubica

Adresa: Ul. Nikole Tesle bb
T: 012/643-009
E-mail: zagubica@donictrgovina.rs

Mape lokacija možete videti OVDE

Šta možemo učiniti za Vas?

Vestibulum velit nibh, egestas vel faucibus vitae, feugiat sollicitudin urna. Praesent iaculis id ipsum sit amet pretium. Aliquam tristique sapien nec enim euismod, scelerisque facilisis arcu consectetur.

Mi u kompaniji Donić se trudimo da u ponudi imamo samo proizvode vrhunskog kvaliteta jer naše mušterije ne zaslužuju ništa manje.

Budite sigurni da ćete naručene proizvode dobiti na Vašoj kućnoj adresi u najkraćem mogućem roku.

Trudimo se da Vam pomognemo da pronađete ono što želite, da dobijete pravu informaciju u najkraćem vremenu i  da sa nama imate najbolje moguće korisničko iskustvo.

Stalno imamo akcije na određene proizvode ili grupe proizvoda, pratite nas, budite u toku!